onsdag 30 november 2011

Heei :) Har ätit en god middag och ska nu plugga rättskunskap, har prov på fredag.... Men det ska nog gå bra! Jag ska titta på matresan kl.21.00 och sedan efter den Skype med älsklingen! Farmor och Farfar var förbi en sväng förut idag på eftermiddagen, kom bara förbi för att säga hej. Det är så mysigt. De är verkligen bäst! Älskar er! Vi ses senare, ska plugga järnet!! 
Puss :)

måndag 28 november 2011

Tillbaka

Hej alla!

Nu e jag tillbaka i kalla Lake Placid. Kul att komma tillbaka och traffa alla kompisar

Saknar dig Linda!

söndag 27 november 2011

Det snöar, ville bara säga det!! :) 


Hej :) Härlig första advent, har städat mitt rum och gjort lite julfint och hjälpt till att pynta lite i huset. Det blev jättefint. Sen åkte hela familjen till min farfar och fikade, det var gott med lussebullar och julmust. Sedan övningskörde jag till Arninge och där handlade jag, mamma och pappa en matta och lite småsaker. Det går skitbra att kör och det är roligt. :) Längtar tills jag får ta  mitt körkort!! Påvägen hem svängde vi förbi ILFRONO, vi köpte lite thaimat med oss hem, de var jättegott. Nu ligger jag i sängen och bara myser med tända ljus i mitt finarum :) och längtar efter dig älskling. Jakob sitter på flyget påväg tillbaka från Florida till Lake Placid, till skolan. Han verkar haft det jättehärligt!! Skönt för han att bara ta det lugnt i en vecka. Nu ska jag titta på en film och äta massvis med skumtomtar!! i love it!  senare ikväll ska jag skypea med min bästavän! 
Pussisar! 




lördag 26 november 2011

Hellooo! Kom precis hem från mina fina kusiners kalas, det var jättemysigt och väldigt god tårta! :) GRATTIS IGEN EVELINA & EMMY! PUSS PÅ ER!!! Har inga planer för ikväll, så jag vet inte om jag ska ligga framför soffan och bara mysa, får se vad som händer :)  Det är helt sjukt hur fort allt går, imorgon är det liksom första advent. Känns konstigt, för det är inge snö ut som det var förra året. Hoppas att den kommer snart, för jag älskar snön! Nu ska jag mysa framför tv, vi ses senare!
PUSS



fredag 25 november 2011

Florida

Tjenare Bloggen!

Hur e det hemma i Sverige? En annan ar i Florida.



Sa har avis ar lilla linda!!!!

torsdag 24 november 2011

Heei! Lyssnar på musik och ska snart sova. Jag och frida har varit och tränat på Gym & Sim, det var kul, vi körde hårt. :) Kommer att ha träningsverk imorgon! Imorgon är det ju FREDAG!!! Jippi! Vi ska ha serieavslutning med fotbollen imorgon, ska bli kul!!!! Jag framförde mitt tal idag och det gick jättebra, jag blev nöjd och det blev min lärare också :) Nu ska jag skypea!
Puss och Godnatt!!!











onsdag 23 november 2011

Hej! Kom precis hem, jag har övningskört till Väsby, för att jag skulle på återkontroll på min navelpiercing. Den var jättefin sa han som gjorde den. :) Den kommer vara färdigläkt om typ 5 månader. Men den är fin. Hur har eran dag varit då? Min har varit bra, vi har haft matte och jag fattade mycket!! Jippi! Haha, sen har vi haft dans uppvisning på idrotten. Imorgon ska vi hålla ett tal, jag går runt omkring och övar. Vi ska kunna den utan till. Jakob har det bra och ikväll tror jag att han och jag kan skypea, längtar! Men nu ska jag och frida gå ut med hundarna på en kiss. Vi ses senare!
Puss

tisdag 22 november 2011

Watching you watching me,
A fine way to fall asleep.
The neighbors fight,
As we both rest our eyes.

Hands in the fallen snow;
Numb to the winter cold,
But we don't mind,
'Cause we'll get warm inside.

You're the reason I come home.
You're the reason I come home, my love.
You're the reason that when everything I know falls apart...
You're the reason I come home.

Paper doll silhouettes,
Fingertips on window glass;
The street's asleep,
So I breathe you in deep.

The tragedies of chemistry,
People dream of what you and me
Have found...
Effortlessly.

You're the reason I come home.
You're the reason I come home, my love.
You're the reason that when everything I know falls apart...
You're the reason I come home.

And for a long time, I remember,
Saying prayers for something perfect,
Saying prayers for someone kind.
It's in my head,
We're spinning circles down the avenues instead.

You're the reason I come home.
You're the reason I come home, my love.
You're the reason that when everything I know falls apart...
You're the reason I come home.
Your the reason i come home.

måndag 21 november 2011

Sorry mina fina läsare för en dålig uppdatering men i går så hade jag min softardag famför TV med massa glass och mys. Så ni kanske förstår, :) Men i alla fall, jag kom precis hem från ett spelarmöte med mitt fotbollslag, det känns bra, vi gick igenom hur det ser ut inför nästa säsong. Vi har fått en ny tränare också, Kim heter han. Han verkar bra, det ska bli kul att köra igång med fotbollen nu efter uppehållet. Har pratar med älsklign i dag på telefon bara för, där han är så funkar inte internet så bra så vi kan inte skypea, men sån tur är att på onsdag så ska hela familjen som han bor hos åka till ett hotell och bara slappa. Så då kan vi skypea igen :) Jakob och jag vi har ändrat oss vi ska åka till MIAMI istället!!!! Ska bli så himla kul!!! :) <3 längtar!!!!!!! Nu ska jag sova är sjukttrött, men vi ses imorgon!Nattinatti :)






Jakob, jag längtar!!!! Ska bli helt underbart!!! 

lördag 19 november 2011

Hej igen :) Ligger i min brors rum helt utmattade och tittar på TV. Det tog sammanlagt 3 timmar att städa mitt rum, jag rensade alla lådor, slängde massvis med saker, rensade ut min garderob och till sist damsög och damtorkade jag. Nu är det jättefint och det är så skönt när man vet vad man har eller som när man hittar ett klädesplagg som man har letat efter länge och trott att det var bort men det hade bara gömt sig långt inne i garderoben. :) Jag tittar på Så mycket bättre på 4an, ikvällens program så ska dom göra om Lena Phs låtar, och det ska bli kul att se vad de andra hittar på. Jakob sitter nu på planet på väg till Florida och när han kommer fram ska han gå på NHL match, kommer inte ihåg vilka han skulle se men det är ändå skitcoolt!!!! Nu börjar det, vi ses senare! :) 
KRAMIS 


Heeej! i går var jag så trött så jag orkade inte göra något inlägg. Men i dag är jag pigg. Jag ska rensa ut min garderob och städa mitt rum och plugga. Så ska bara äta frukost och sen kör jag järnet. Hade i alla fall en jättemysig kväll igår. Åh jag är så glad för att när jag vaknade så gick jag in till mamma som satt i vardagsrummet och åt frukost hon sa att: Vi ska göra om köket och båda toaletterna, så vi ska komma med olika förslag på hur vi vill ha det. Så himla glad. :D:D:D Idag åker Jakob till Florida, Så himla avis på honom!!! Men han ska ta massvis med foton som han ska skicka till mig. :) Nu ska jag äta min frulle och titta på ett avsnitt av Svensson Svensson. 


PUSS!











torsdag 17 november 2011

Fredag i morgon! Skönt, men har ändå mycket att plugga, har företagsekonomi prov och rättskunskaps prov nästa vecka. Men jag ska ändå ta det lugnt i helgen och mysa. Jag och Frida har bakat en supergod kladdkaka som vi ska äta till halvåtta. Juste jag och Hannis har gjort vår affärsplan inför UF, vi längtar för vi har en genialsisk idé!!!! Nu ska jag skypea med älskling! :) 
PUSSIS



Tid: 15 minuter
Antal: ca 8 portioner

Ingredienser
200 g mörk choklad (minst 70 %)
200 g smör
4 st ägg
1 tsk vaniljpulver
2 msk kakao

Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smör och choklad ihop i en kastrull, var försiktig så den inte bränner fast. Vispa äggen fluffiga och häll ner chokladsmeten i äggen. Tillsätt vaniljpulver och kakaon. Häll smeten i en smord pajform. (man kan hacka mörk choklad grovt och strö över kakan, då får man härliga hårda bitar av choklad sen). Grädda i mitten av ugnen i ca 6 minuter. Låt kakan svalna under bakduk. Den är god att äta varm när den har svalnat lite men allra bäst är den när den stått ett par timmar i kylen. Servera med vispad grädde.

Den är supergod!!!! 

onsdag 16 november 2011

Och jag dig Jakob! Det har gått så jävla fort, han kommer ju snart hem :) han kommer hem till jul och sedan kommer han hem förgott till sommarlovet. <3 Han får sitt höstlov nu på fredag och på lördag morgon åker han till Florida med en kompis från laget, Weston Moon heter han och verkar jättesnäll, men i alla fall han bor där och de ska bara ta det lungt ligga på beachen, bada, fiska, äta gott och så ska dom lyckoostarna gå på en NHL- match. Det kommer typ vara 25 grader där också. Där Jakob är nu i Lake Placid är det minus grader och lite snö, fatta vad vilken vecka min älskling kommer att ha. Helt underbart! Men våran resa till Bahamas kommer att vara BÄST! LÄNGTAR!!! Vi ska skype senare ikväll ska bli mysigt :) Få höra vad som har hänt.Men nu ska jag gå och titta på TV med FridaLisa:P Min fula, nej menade FINA kusin :) Frida hoppas du inte läser det här för när du sover så ska jag hämnas på dig. Hon busar med mig hela tiden... :P Så nu ska jag ge igen, få se var det blir. Hihi, men vi ses senare.
Pussisar och juste älskling du glömde ju att lägga upp den finaste bilden! :) JAG ÄLSKAR DIG!

Jakob glömde att säga vem fotografen är: Det är min söta Jennifer Strömberg. Du är bäst vännen!