måndag 31 oktober 2011

Haft en toppen dag! :) Vaknade kl.11.45, gick ut med Aliz på en skön lång promenad. När jag kom hem bestämde jag och Hanna att vi skulle träffas och fika. Vi åkte till täby och strosade runt och diskuterade företag(UF). Det var jättemysigt, nu ska jag till Jenno och mys, var längesedan vi var! Ska bli superkul!
PussPuss

söndag 30 oktober 2011

Hej! Idag har jag övningskört, det gick skitabra! :D Sen handlade jag och pappa, vi köpte ingredienser så vi kan göra egna hemlagade pizzor, MUMS! Vi köpte även lite godis.. även fast det inte är lördag, jag åt faktiskt inte igår, men det var några fina barn som var utklädda till  häxor och läskiga spöken som och trick or treat mig igår kväll, så dom fick allt mitt godis :) Jag skypeade med min älskling i går till 03.00 på natten! :) Jag saknar han jättemycket! :) men de ska bli skönt att du kommer hem snart älskling! :) <3 Idag ska jag bara ta det lungt och i morgon! Myspys! :) <3 Kanske ska vara med Hanna och Jessica i morgon kväll, vi får se! :) Nu ska jag sätta på en film! Skulle egentligen spelat en match idag men vi fick lämna VO för vi var inte fullt lag... Jag som var taggad! Men jaja, vi ses senare! 

KRAM! 

lördag 29 oktober 2011

Godmorgon alla glada! Sovit gott? Der har jag, men hade svårt för att somna.
Vad gjorde ni i går? Jag satt fast klistrad framför datorn! Skypead med min älskling och andra, och lyssnade  på musik ;) I dag ska Sigge bort! :( Men han kommer att komma till en jättebra familj! :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen mysa framför brasan med datorn!

 

fredag 28 oktober 2011

HÖSTLOV! Så jävla skönt! Slutade 11.40 awesome, hade bara spanska och matte. Jag ska bara ta det lugnt hela lovet och sova ut. Men har lite plugg att göra. Jag kommer att vara hemma tills på torsdag sen åker jag till mitt land. Det ska bli skönt. Har inga planer för ikväll men i eftermiddag kommer de två familjer som ska kolla på Sigge. Ska bli kul och se vad det är för några. Nu ska jag gå ut med hundarna.
Ses ikväll!
Kramis!!! 









torsdag 27 oktober 2011

Hanna åkte precis, hon ville så gärna se hur Sigge såg ut, en av våra valpar som vi var tvungna att ta tillbaka och placera om på grund av att "matten" blev sjuk. Så nu har vi han och inom nästa trosdag ska han vara hos en bra familj som älskar hundar! Vi var ute på en liten promis, hundarna lekte förfullt. Nu ska jag göra klart en geografi uppgift, ska vara inne idag... Men är snart klar. Ikväll ska jag träna och skypea med min honey! <3 Juste, man kan dricka VATTNET nu! Ska plugga nu!
PS: Krya på dig bästis! 
Kramisar!  





onsdag 26 oktober 2011

Hej! Har hjälpt en fin vän med lite skoluppgifter :)  och Snart ska jag äta en god fisksoppa som pappa har lagat. Jag och Frida ska gå en rask promenad i kväll. Har varit en bra dag i skolan. Jakob ska på match nu, han ska stå och äga målet. I förra matchen fick han matchens-lirare! Jag saknar dig baby! Jag ska titta på Svensson Svensson serien sedan i min mysiga säng och mysa med lite tee och skorpa. Gott!
Nu ska jag plugga lite innan vi ska äta.
Kramsiar





Bilder från i somras! 

tisdag 25 oktober 2011

Hej alla glada! Hur mår ni? Jag mår toppen! Jakob med! :)

Kom precis in från en mysig promenad med hundarna :) Nu ska jag sätta mig framför tven  med en kopp tee. Sen ikväll ska jag träna, jippi :) Nu ska jag se på ett inredningsprogram vill ju bli inredare :P Jag ska lägga upp lite bilder på mitt fina rum jag har fixat sen :P
Kramis 









ÄLSKAR VERKLIGEN FÄRGER OCH FORMER! 

måndag 24 oktober 2011

Don´t drink the water! 




Ville bara säga det :) Nu ska jag jobba, har info & layout, kul! :)
KRAM

söndag 23 oktober 2011

Vilken härlig höstdag! 
Gårdagen spenderade jag med mina underbar små söta kusiner hos farmor, vi hade en liten myslördag med: god mat, Matilda och Julia badade badkar, jag och Evelina målade deras naglar sedan tittade vi på Nalle Puh! De älskade allt! Fick ingen sovmorgon men det var en god frukost med trevligt sällskap, jag, Matilda och Evelina sov i tv-ummet och lilla Julia sov mellan farmor och farfar. Vi kom nyss in från en liten promenad och lekande i lekplatsen. Snart ska vi äta famors berömda ugnspannkaka, MUMS! Sen runt tre ska jag övningsköra till min hund kurs och det ska bli kul, för Aliz är så himla duktigt! De är så himla skönt väder så jag ser fram emot fika i skogen :) 
Nu ska jag läsa saga för dom små! 



Bilder från min brorVictors student för två år sedan.

fredag 21 oktober 2011

Världens bästa mys fredag, har precis ätit en supergod middag framför IDOL, pappa lagade mat då blir det alltid gott :) Jag tyckte Molly, Robin och Moa var bäst ikväll!! 
Nu ska jag skypea med min älskling och sen ska jag mysa mig med en kopp te i sängen framför världens bästa film "The Holiday" och Jude Law är så jävla snygg! I morgon ska jag mysa hela dagen med Aliz ute i skogen och sen ska jag övningsköra en timme med pappsen! Ska bli superkul! :) 
Puss på dig min älskling och kram på er andra! 



torsdag 20 oktober 2011






Miss you




Sitter här i skolan på en boring lektion, vet inte vad vi gör... 

Det hände en liten incident idag på lunchen, jag råkade spilla ut hela mitt mjölk glas över mig. Lite pinsamt men min fina vän Hanna hjälpte mig, Tack Hanna! :) 
Det ska bli kul att börja blogg, vi kommer uppdatera oss så mycket som vi kan. 

Just nu så har Jakob precis vaknat, han har ju åkt till USA för att plugga hockey, engelska, fysik och matte. Han kommer hem nu till jul, jag längtar, sen åker han tillbaka och kommer hem "förgott" till sommaren. Jag åker ner två veckor i påsk, ska bli jätteroligt. Vi vet än inte vart i USA som vi åka till, men jag längtar bara till jag får vara i hans famn. Jag älskar skype, världens bästa uppfinning. Vi skypear när vi kan, som om vi var. :) 
Älskling, ville bara säga att I miss you! 

Nu ska jag hänga med här på lektionen, när jag kommer hem ska jag köra agility med min underbara Aliz, de är min hundvalp, hon är snart 6 månader. Hennes mamma våran äldsta hund, Zallie. Hon fick sju söta valpar i sommars, två tjejer och fem killar. Jag fick välja vilken vi skulle spara och de blev Aliz. Hon är helt underbar!
Men vi ses senare!
Kram