måndag 26 december 2011

tisdag 20 december 2011

söndag 18 december 2011

Trevlig fjärde advent! Har gosat ner mig i sängen med filtar och en bra film. Har stått på julmarknaden sen 09.45 till 15.00 kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Jag och Viccan har stått där och försökt ragga sponsorere! :) Det var mysigt, men riktigt kalt. Men en lyckad dag i alla fall. Snart ska jag och Frida åka och sola, sen ska vi bygga ett fint pepparkakshus :) Senare ikväll ska jag skypea med min baby! Längtar! <3 Vi ses senare.
Puss

Bara tre dagar kvar! 
Ligger i sängen och tittar på Svensson Svensson. Jag har haft en superduper rolig dag! Hanna kom till mig runt lunch och vi har pysslat, fixat lite med företaget och bara haft det jättemysigt, och vi kan inte sluta skratta åt varandra! Vi har så himlakul ihop. Du är helt underbar bästavän :) Vi lagade en supergod middag och vi skulle haft Harry Potter maraton, men vi orkade inte, men VI ÄLSKAR HARRY POTTER! En superdag! Imorgon ska jag stå på julmarknaden med Vallentuna Damfotboll, så kom dit och heja! Måste nog klä mig väldigt varmt för det kommer vara snöstorm imorgon. Det är bara 4 dagar tills min underbar älskling kommer hem, det pirrar i hela min kropp! JAG ÄLSKAR DIG JAKOB! 
Nu ska jag titta på serien sen ska jag sova. Men vi ses och glöm inte att komma förbi Vallentuna Centrum, julmarknaden och säg hej! :) 
Puss och Godnatt, Hanna tack för en underbar dag! 

Stolt Matte! 


tisdag 13 december 2011

Snorkel!

Hej alla dar ute, jag satt och kollade igenom mina bilder pa datan och hittade dessa fran nar jag och min alskling akta och badade i Largen :)

Men snart sa kommer vi att bada i Florida! :D

Saknar dig min alskling!!!!!!


söndag 11 december 2011

Just nu skypera jag med min älskling som snart kommer hem, kan inte bärga mig, hans plan lyfter den 20 dec landar i Sweden 21 dec tidigt på morgonen! Jag längtar!!! I går var det en trevlig dag. Jag, mamma och pappa åkte till Nacka Forom och julhandlade lite sedan åkte vi och våldgästade våra släktingar som bor vid Sickacentrum typ men i alla fall, vi fikade och blev bjudna på middag, det blev thaimat, väldigt gott. Vi kom hem runt 21.00 och jag somnade efter en bra film i sängen med Aliz. Väldigt mysigt. Idag så har vi varit på lussefirande hos farmor med min underbara familj, det var jättemysigt, vi åt massvis med goda julbakelser som farmor hade bakat. Hon är bäst på att laga all mat och på att baka!!! Puss på dig farmor! Sedan lussade jag, Ina , Matilda och Julia lite för dom vuxna, dom är så himla duktiga, Evelina är 10, Matilda 4 och Julia 2 år helt underbara. Pappa och min ruuliga bror lagade en god middag och till efterrätt så åt vi lite choklad fondue som vi skulle ha ätit i fredags men som vi inte fick ner, så vi åt det idag. VÄLDIGT SMARIGT! Jag har haft en underbara helg och det bästa är att jakob har haft det med men det som är ännu bättre är att han snart kommer hem. Imorgon skola, så det är bara köra på och plugga för snart är det över för då är det JULLOV!!! 
PUSS & GODNATT! 


Min snygga bror! 

fredag 9 december 2011

AMANDA ÄR BÄST! 
Heeei! Friday!! :) Har inga planer för ikväll ska bara vara hemma och mysa med god mat ( SUSHI) gotti! och med massvis med godis och choklad fondue framför IDOL FINALEN! Det ska bli så mysigt och jättegott! Jag tror att Amanda La Fondell vinner! Hon är cool! Men jag tycker om Robin också men Amanda är mer Artist! :) Det ska bli kul! Sen sent ikväll ska jag skypea med min darling!! Ha en härlig fredag, för det ska jag!
PUSS





torsdag 8 december 2011

I dag är den en rolig dag för det är Fredds födelsedag!
Happy Birthday FREDRIK!
PUSS & KRAM

onsdag 7 december 2011

tisdag 6 december 2011

Heeej! Var lite arg i förra inlägget, men nu är jag glad för jag sk snart skypea med JAKOB <3 Han hjälpte mig förut idag, med uppgiften, så nu hoppas jag att jag har gjort rätt. Han förklarade mera exakt hur man skulle skriva, vi har fått en uppgift i engelskan då vi ska skriva en uppsatts på ett visst sätt och eftersom Jakob är king nu på engelska så hjälpte han mig förklara!! Han är bäst. Nu ligger jag i sängen och tittar på julkalendern, mysigt, jag har alltid älskat julkalenderna, den bästa som har varit genom alla tider är Mysteriet på Greveholm. Den är så grym. Me like! Imorgon så är det en chill dag, för jag har sovmorgon och bara två lektioner. :) Vi ses senare ska titta på Tjuvarnas Jul. 
Puss 

jag blir så frustrerad när man inte får rätt information!!!!!!!!!!!!!!! Jag håller på med en uppgift och jag kände mig nöjd och jag trodde det var rätt, men det visade sig att det var fel och nu måste jag göra om allt, bara för att läraren inte kan förklara!!!!!!!!! :@